top of page
  • Writer's pictureMaris Altma

Kind+Jungend-Mountain Buggy

Updated: Sep 25, 2020


Ma ülimalt põnevil! Mountain Buggy toob Luxury kollektsiooni midagi uut. Päris põnevad muutused. Kind´+ Jungend messil tutvustas Mountain Buggy uuendusi läbiviinud kärusid.


Alustame Nanost. Sea aasta on tulemas ja Nanolt tuleb hästi ilusa prindiga kaarvari! Mulle meeldib, et ta on suhteliselt abstraktne ja toonid viisakad.


Minile lisandub uus toon juurde- mattmust. Teate see nägi nii sheff välja. Terve käru on täiesti must! Minu kõrval oli üks bulgaarlanna, kes kommenteeris, et nii värvivaene. Fakt on see, et musta ostetakse kõige rohkem ja seda eelistatakse enim.


Swift sai endale Luxury kollektsiooni ja nüüdsest on valikusse lisandunud Urban Junglele ja Swiftile aeromaxx rattad ( eelnevalt olid need vaid Dueti, Minil on aerotech rattad).


Urban Junglele tuleb samuti juurde uus Luxury kollektsiooni toon ´´herringbone´´. Materjal on hästi mõnus ja pehme.


Beebikorv on teinud läbi täieliku muutuse. Korvi kuju on hoopis teine, kaarvari ei vaju enam tagasi, kuna mõlemal küljel on fikseerimisnupud. SSS istme kaldeid on kolm, eelneval oli kaks ja kallet muuta oli raske. Nüüd aga saab kergelt kallet muuta. Beebikorvi kate sobib SSS istmele jalakatteks ning pealmine osa on lukuga laiendatav, et lapsel oleks mugav end seal liigutada. Olin ülimalt positiivselt üllatunud korvi osas, et nad kuulasid inimesi ja parandasid vead. Beebikorvi uuendused on tehtud kõikidele mudelitele.


Ja lõpuks! Luxury kollektsioon laieneb ka Duetile, mis tuleb lõpuks ometi nahk detailidega!! Whoop-whoop! Beebikorv on tehtud sügavamaks ja samad funtsioonid mis Urban Jungle uuel korvil. Ja lõpuks ka musta raamiga duet.


Luxury kollektsiooniga nagu ikka tuleb kaasa beebitarvete kott.


Kui ma nüüd ei eksi, siis kõik kolm Luxruy tooni (pepita, nautical ja herringbone) peaksid tulema ka Swiftile, kuid arvan, et Duet saab vaid ´´herringbone´´ tooni endale.


Positiivne on see, et aeromaxx ratastega muutuvad need kõik kärud kusagil pool kilo või isegi rohkemgi veel kergemaks ehk Urban Junglest saab 10 kilo ringis olev käru, mis sobib siis kaalu poolest kergkäru lahtrisse (kuigi funktsioonide poolest ja suuruse poolest siiski ta jalutuskäru). Kui ma ei eksi, siis need peaksid olema lisadena juurde ostetavad aga eks ole näha mis info täpsemalt välja tuleb.


Luxury kollektsiooni hindasid kahjuks veel ei tea. Välja peaksid uued tulema kusagil novembris.

60 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page