top of page
  • Writer's pictureMaris Altma

Phil & Teds GO 2020+


Phil & Teds GO (SIIN) tegi läbi väikestviisi uuenduse. Just väikestviisi, sest raam, pakikorv ja rattad on jäänud täpselt samaks. Tegemist on mini kergkäruga, mis on IATA standarditele vastavas käsipagasi mõõtudes.



Andmed


Kaal: 5kg;

Kandevõime: 15kg

Lükkesanga kõrgus: 103cm;

Kokkupandult: 54x44x19cm;

Seljatoe kõrgus: 50cm;

Kaarvarju alla: 67cm;

Istumisosa: 21cm;

Jalatugi: 10cm;

Istme laius: 32cm;

Pakikorvi kandevõime: 5kg.



Põhi uuendused


  • Pikem kaarvari

  • Jalatugi

  • Seljatoe reguleerimine

  • Piiluava

  • Lihtsam kokkupanek


Phil & Teds GO läbis uuenduse ja ma pean tunnistama, et nad tegid päris hea töö. Nad suutsid juurde lisada elemente, ilma, et kaal muutuks. Muidugi võiks ju kaarvari ja jalatugi olla pikem aga mitmed lennufirmad, nagu Air Asia, kus käsipagasi kaal ei tohi ületada 7kg ja Air Baltic, mille käsipagasi kaal on 8kg. Lisaks käsipagasile on lubatud võtta väikene kott, kuid mõlemad käsipagasid koos ei tohi kaaluda üle lubatust. Mis tähendab, et vanem saab lisaks 2-3kg beebitarvete koti võtta. Siinkohal on Phil & Teds GO ideaalne käsipagasi mõõtu kergkäru.


Kõige märgatavamaks uuenduseks on jalatugi. Tegemist on üsna algelise jalatoega, kuid minu arust parem, kui mitte midagi. Alati saab lisaks osta Easygrow universaalse jalatoe (SIIN), mis sobib GOle väga hästi. Kuna GO käib täislamavasse, on käru sobilik alates sünnist.


Kaarvarju materjali on muudetud, käe all tundub veidi libedam. Lisatud on võrgust piiluava, mis võimaldab sul hääletult last piiluda.


Kaarvari on ühe paneeli võrra pikem ja kujult rohkem ümaram. Kui kaarvari jääb lühikeseks, on võimalik teda pikendada Tinkafu universaalse päikesesirmiga (SIIN) või Dooky päikesesirmiga.


Turvarihmad on üldiselt samad, eemaldatud on õla pehmendused ja külgmisi rihmasid saab nüüd kergemini reguleerida.


Seljatoe osa on muudetud päris korralikult ja isiklikult mulle meeldib rohkem. Muudetud on seljatoe reguleerimist (paremal pool uus GO). Kui varasem seljatoe riie kinnitub seljatoe külge takjakinnitusega, siis uus kinnitub trukkidega. Lisaks sellele, veel pisikesed detailid, nagu kui seljatoe materjal kinnitus lükkensagale lukuga, siis nüüd on ta kinnine ja nagadega raami küljes, kuid siiski kergesti eemaldatav. Kahe nööbi asemel on üks, kuhu üles rullida seljatoe riie.



Kes mäletab, siis Babyshopil oli võistlus, kõige kiirem käru kokku ja lahti tegija saab ta endale. Mäletan, kuidas mul küüned lendasid paremale ja vasakule. Parim muudatus käru juures on kokkupanek, mis on muudetud eriti lihtsaks ja küüned jäävad alles. Kokkupanek on põhimõtteliselt nagu Keenz Air Plus ja Uppababy Minu stiilis. Lükkensagal vajuta nuppu ja käru alla surudes, voldib kokku.


Kokkuvõttes on uuendused väga asjalikud, arvestades selle käru hinda, võiks öelda, et odavalt saadud väga hea käru. Üks parimaid mini kergkärusid, mille sõiduomadus on sama hea kui Bugaboo Antil.


Käru on hetkel soodushinnaga ( 153€) ja teda saab osta SIIT. Kasutades ``strollerbeat`` koodi, saad lisasoodustust.

339 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page