top of page
  • Writer's pictureMaris Altma

Easygrow Lyng



Easygrow Lyngi omadused on samad Litega, kuid on tehtud täiendusi. Ta on Lite mudelist tunduvalt soojem, kuna tal on õhukene vatiini täide.


Andmed

  • kevad-sügis;

  • pikendatav 97/115 cm;

  • laius 50cm;

  • tuule- ja veekindel;

  • universaalsed rihmade augud;

  • sisu 100% puuvill;

  • pealmine materjal bambus viskoos ja taaskasutatud polüester;

  • öko-tex sertifikaat


Pesu: 40c villaprogrammiga, maksimum pöörded 500 ja ilma kuivatita kuivatada.




Mis vahe on Litel, Lite Leafil ja Lite+? Lite ja Lite Leaf on täpselt sama mudel, lihtsalt Leafil on lehe muster, sellest ka nimi. Nende pealmine materjal on bambus viskoos. Lite+ pealmine materjal on puuvilla, polüestri ja spandexi segu. Minu teada Lite ja Lite+ mudeleid enam ei toodeta. Nende viimase kahe asemele on tulnud Spire mudel.


Lyngil on õhukene vatiinikiht sees, mistõttu saab teda kasutada juba varem (paari pluss kraadiga, oleneb, kuidas riietada), kui näiteks Lite ja Spire mudeleid, mis on täitsa kevad-sügis soojakotid, sobides seal +7 c ja edasi. Tütar ei higista mul üldse, kuid leidsin, et päikesepaistelise ilmaga, kui õues oli 10-12c, oli selle kotiga lapsel väga palav beebikorvis. Samas istumisosa on palju lahtisem ja seal ilmselt saab kasutada Lyngi kauem.


Keeruline on soovitada kumba eelistada, kas Lyngi või Spire soojakotti. Mõni riietab paksemalt last ja siin alati soovitan võtta õhem kott.


Isiklikult meeldib mängida meriinovilla teki ja lambavilla istmepehmendusega, kui see, et panen lapsele mitu erinevat kihti selga. Lihtsalt minu enda jaoks on nii mugavam.



Lõpuks Easygrow tegi käru soojakoti universaalse rihmade süsteemiga. Väga lihtne ja mugav on teda kasutada, eriti kui õlarihmad käivad külgmistest raskemini lahti.


Olen täheldanud, et universaalse seljatagusega soojakotid on jahedamad KUID soovitan panna istumisosasse soojakoti alla lambavilla istmepehmenduse ning beebikorvis soojakoti sisse, kui korvi põhi/materjalid õhukesed.



Lyng, nagu enamus Easygow mudelitest on pikendatav, mis teeb tema kasutamisaja pikaks.


NB! Lyng ei ole sobilik turvahällis kasutamiseks (On olemas spetsiaalne Lyng turvahälli jaoks), kuna soojakoti lukk on stopperiga. Kõik turvahälli soojakotid on ilma stopperita. See tähendab, et ohu korral, kus laps vaja turvahällist kiirelt välja võtta, siis sa ei pea hakkama lukku alla tõmbama vaid põhimõtteliselt saad tõmmata kotti kaeluse juurest eri suunas ja lukk tuleb kiirelt lahti.




Kuidas last riietada Lyngis?


Ilmselt ühest vastust siin ei ole. Kõik oleneb emast, kuidas ta last riietab. Oleneb lapsest, kas ta on pigem higistaja või mitte. Saan siinkohal jagada vaid enda kogemust.


Esimene laps oli väga suur higistaja aga jalad külmetasid. Panin vähem riideid, kuid soojemad sokid jalga.


Arya on selline keskmine, et ta ei higista kergelt ja jäsemed ei ole külmad. Esimesel pildil, lilla mütsiga on ta siidivilla õhukese tudukombega, puuvilla sokid ja siidivilla mütsiga. Seal ta on istumisosas ja 10c.


Viimasel pildil on on ta korvis. Lambavilla istmepehmendus on Lyngi sees ja puuvilla tekk peal. Seljas on tal siidivilla pluus, püksid, villa sokid ja bambus-villa õhukene müts. See pilt tehtud märtsis, kraade oli seal 7 ja oli väga jahe tuul.


Minu jaoks on ta üks lemmikutest kevad-sügis soojakottidest. 90% ajast unustan vihmakile koju ja selletõttu vihmakindel pealismaterjal on minu jaoks oluline.


Muidugi ei saanud ma ostmata jätta eri kollektsiooni Lyngi, mis on lihtsalt nii ilus.



Postitus valminud koostöös Nordbabyga

541 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page