top of page
  • Writer's pictureMaris Altma

Bugaboo Bee3 Diesel Rock

Updated: Sep 25, 2020



Kui ma selle käru kätte sain, siis ma lihtsalt esimesed pool tundi imetlesin lihtsalt niisama ja ei suutnud uskuda, et mul nii lahe käru on.


Esimene asi, mida 90% inimesed kindlasti mõtlevad, on ''nii väikesed rattad''!

Jah, need rattad ei ole just teab mis suured AGA


See käru ei ole mõeldud metsas kolamiseks, see on puhtalt reisi, auto ja linnakäru. Kuna ma kasutan suviti just kergkäru ja talveks on olemas eraldi jalutuskäru, siis mõte, et osta miskit kergemat, kuna talv hakkas läbi vaikselt saama,


Bee3 rattad on küll Armadillo XT omadest väiksemad, kuid vaiksemad, selletõttu, et need on täiskumm rattad. Ka vedrustus on parem, tehes sõidu sujuvamaks. Proovisin huvi pärast ka lumisel teel sõita, ning õhkõrn lume kiht koos killustikuga- ütleme nii, et igapäevaselt ma nii ei sõidaks, kuna vaja kasutada ekstra jõudu, kui samas tavaline jalutuskäru saaks kergelt hakkama.


Istme käib mõlemat pidi (NSS ja SSS). Istme täispikkus on 90cm. Pole just kõige pikem. Minu laps on nüüdseks ilmselt juba 88cm ja mahub veel mugavalt sinna ära. Jalatugi on pikendatav aga ta on kurviga lõpust ehk lapse jalad ei ripu vaid üleminek on sujuv.


Siin on näha ilusasti, et tal on ruumi küll ja ta veel 17 kuune pikk vihmauss. Istusmisasend on 90 kraadi. Kärul on kolm asendit- istuv, poollamav ning täislamav. Mulle meeldib ja näha on, et ka poisile meeldib see istuv asend, kuna ta ei pea palju end liigutama, et näha ringi. Rihmade süsteem on ka kerge, meeldib, et rihmad ei vaju lödina alla vaid hoiavad vormi, ehk lihtsam on neid krabada ja lapsele ümber panna.


Käru kõrgus on piisavalt madal, et pidur peale, ning laps ronib ise kärusse. Sellega võin öelda, et see käru on esimene, kuhu ta on ise roninud ja toas naudib ringi kärutamist. Iste on iseenesest juba piisavalt pehme, et sinna ei ole vaja lisapehmendust.


Kaarvarjust rääkida, siis Diesel Rockil on teistmoodi kaarvari kui tavalisel Bee3l ehk õhutusavad on sisseehitatud pikendusse, mille saab avada lukuga. Tavalisel bee3l (isegi bee5l ei ole neid kaarvarjus) neid õhutusavasid ei ole, seega tuleb eraldi juurde osta suvevari. Mul nii vedas selle Diesel Rockiga- õhutusavad sisseehitatud ning vihmakile tuli kaasa komplektiga (bee5l on kaasas vihmakile).




Kaarvari ei ole kõige suurem kuid ma ostsin igaks juhuks juurde Dooky, mida saab vajadusel ette panna, et päike ei paistaks lapsele silma,samas ta ei takista õhuvoolu. Dooky on spetsiaalselt välja töödeldud õhukesest puuvillasest materjalist kate, mis on avatud külgedelt ning ka vankriava ülevalt, kus need haagid on kaarvarju küljes, seega laps saab õhku. Tuulevaiksel päeval ma ilmselt seda täispikkuses ette ei paneks, kui väljas on väga soe. Saab ka kasutada teda pooleldi üles rullituna nagu paremal pildil näha on. Isegi kui kaarvarju küljes on õhutusavad, ma olen üsna ettevaatlik katmisega.


Käru kokkupanek on fiasko. Ei saanud mina aru kuidas ta kokku käib. 30 minutit hiljem olid närvid läbi ja ma olin alla andmas, et kas sel midagi viga või minus on viga. Netis ringi tuulates, siis oli ikka päris palju neid, kes mainisid käru kokkupaneku süsteemi. Tegelikult ta nii keeruline ei ole aga sellegipoolest see ''nõks'' kätte saada, kõigil ei tule see loomulikult (nagu minul). Käru ei käi väga kompaktseks, arvestades, et ta on kergkäru.


Mõlemal poolel tuleb alla vajutada mustad nupud ning nimetissõrmega samal ajal tõstes neid halle haake ülesse (asuvad nupu all).



Lükkesanga saab reguleerida päris korralikult ehk saab seda lükata laps kui ka 190cm+ pikk inimene. Üleval vasakul oleval pildil on näha külgedel sellised hallid klõpsud- mõlemalt poolt avades saab lükkesanga reguleerida.

Pakikorv on okei, ei midagi üüratut ega ka liiga väikene. Ta on selline salakaval pakikorv, et vajadusel tõsta iste ülesse, mahuta palju tahad. Kõige rohkem mahub pakikorvi, kui iste on SSS asendis.


Juurde olen ostnud spetsiaalse beebitarvete koti Bugaboo organizeri, mille kandevõime max 1kg. Kuna suuremaid ei tohi riputada Bee3le, kui lükkesang murdub siis see ei lähe garantii alla ning raskem kott võib ka käru ümber kallutada. Bugaboo enda soojakotid mulle ei meeldi, kuna nagu eelnevalt mainisin on mu laps higikoll ning fliissisuga soojakotid on välistatud seega sai ostetud Mamas & Papas Armadillo All Seasons soojakott (pikkus 100cm).


Plaanis veel juurde osta Bugaboo Compact transpordikott. Mul on olemas Stokke Pram Pack, mis sobib äraantavaks pagasiks, kuid just oleks vaja sellist õhemat, mis kaitseb käru kriimude ja mustuse eest, kui selle lennuki juures ära annan.


Tehnilised andmed:

  • Istme täispikkus: 90cm;

  • istme laius: 53cm;

  • käru raskus: 8,9kg;

  • kandevõime: kuni 17kg (NSS), kuni 15kg (SSS);

  • käru mõõtmed kokkupanduna: 90x46,5x32cm;

  • 6 tollised rattad nii ees kui ka taga;

  • täiskumm rattad;

  • 5 punkt rihmad;

  • pakikorv mahutab 4kg;

  • kõik materjalid on masinpestavad;

  • pikendatav lükkesang (kuni 108cm);

  • ees pöörlevad rattad, mida on võimalik fikseerida;

  • pikendatav kaarvari (käib lukuga);



74 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page