top of page
  • Writer's pictureMaris Altma

Phil & Teds Mod

Updated: Sep 25, 2020



Andmed:


  • Kaal: 12kg;

  • Kandevõime: 20kg;

  • Pakikorv: 10kg;

  • Mõõdud kokkupanduna: 71x57x32cm;

  • Seljatoe kõrgus: 50cm (67cm kaarvarju alla);

  • Istme kogupikkus: 90cm;

  • 5 punkt rihmad;

  • Rataste laiuse vahe; 57cm;

  • Rattad: ees 8 tollised EVA ja taga 10 tollised AEROMAXX;

  • Lohuga iste.


Kellele käru sobib?


Käru sobib perele, kes ei soovi vankrikorvi ja istumisosa eraldi. Kes elavad kas väikeses korteris ja/või ruumi on vähe. Kindlasti sobib käru just linnas elavale perele ja käruga on ka hea reisida, kuna on üsna kitsas  (57cm) ja istumisosast saab teha kahe liigutusega beebikorvi.


Mis on pluusid ja miinused?


Plusse on kärul mitmeid. Muidugi kõige ilmselgem on käru välimus ja värvivalik! Kokku käib käru iste nii NSS kui ka SSS. Kõige tipuks see kõige tähtsam: Istmest on võimalik teha beebikorv!


Käru miinusteks võiks lugeda turvakaare, millest ma täpselt aru ei saanud. Just kui teha beebikorviks, et mis ma temaga teen ja kuhu ma ta panen. Kokkupanek võttis harjutamisaega aga kui selgeks sai, siis käis kiirelt. 


Ma selle käru sain, siis mõtlesin, et okei noh kuidagi surun oma meetrise poisi sinna sisse. Oh üllatust! Tüüp mahtus ära, ise ka ei suutnud uskuda. Kui ma näiteks võrdlen teda Nuna Demi Growga, siis Nunasse ta magama väga mugavalt ei mahtunud, et pea oli viltu, jalad aga mahtusid ilusasti ära. Modi mahtus ta pea ilusasti magavas asendis ära, küll kaarvari tagai lükatuna oli kuklas kuid magades oli kõik tip top. Jalgadest aga magavas asendis on Mod lühikene, kuid kompenseerib lohuga iste, kus jalad jäävad tal istmesse, mitte ei ripu üle ääre. Sain küsimuse ka, et kas lapsel oli mugav seal olla, siis minu poiss ei kobisenud.  


Iste on siis lohuga, mis tähendab, et sobib lapsele, kes suudab iseseisvalt istuma minna ja istuda. Iste käib mõlemat pidi ja ka käru saab kokku panna mõlemas suunas. Rihmad on samad, mis Phil& Tedsi ja Mountain Buggyde kärudel ikka, 5 punkt ja kõik käivad eraldi lahti ja kinni.


Alguses oli see kokkupanek veidi omamoodi ja ei saanud seda nõksu kätte. Süsteem on sama nagu Smartil, lihtsalt iste käib veel Modi puhul eraldi lükkega. Käru käib kokku jalaga ehk pakikorvi küljes on kang, mida jalaga vajutad alla ja lükkad vasakule. Kokku käib päris kompaktseks.


 Pakikorvi kandevõime on 10kg, küll sinna üksikult palju asju ei paneks, pigem sobib sinna tõsta terve kott, mille saab pealt kinni siduda või seljakott vms. 


Valge randiga rattad on ülimalt ilusad. Käru sobib reisile ja linna, et temaga kusagil metsateel või kruusateel ei sõidaks. Ta on täielikult linnakäru. Lumega on asi nii, et jällegi paksu lumme sumpama temaga ei läheks, linnas saab temaga hakkama, kus teed on koristatud. Vedrustus on tal linnakäru kohta hea ja mõnusa sõiduga.


Selle käru kõige tähtsam ja põhilisem funktsioon on istmest korvi tegemine. Istme all on kaks klambrit, mis tuleb avada ja istumisosa sisse lükata, ning ongi olemas beebikorv. See funktsioon on eriti mõnus kahe erineva vanusega lapsega, kus vanem juba tahab ise ringi käia ja väikseim on alles imik. Kui suurem jalga tahab puhata, siis pisem kandekotti ja beebikorvist teha iste, kus vanem laps saab puhata.


 Kui ma mõtlen end kahe lapsega, kus just üks vastsündinu ja teine siis minu 3 aastane, kes on 102cm pikk ja 16,8kg (juhuu, ma arvasin, et ta 18kg, kuna nii raske teda tõsta aga õnneks veel täitsa okeis kaalus) . Reisile minnes oleks see variant täiesti mõeldav, kuna me oleme suured taksoga sõitjad, siis käru peaks kiirelt ja kergelt kokku käima ning just oleks sellise funktsiooniga. Hetkel mul tuleb meelde  Baby Jogger City Tour Lux, Babyzen Yoyo ja Phil & Teds Smart. Tour ja Yoyo käivad kokku koos beebikorvi/sisuga.


Käru on võimalik osta Babysopist (LINK).  Kasutades koodi strollerbeat, saad väikese soodustuse.


Postitus valminud koostöös Babyshopiga


811 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page