top of page
  • Writer's pictureMaris Altma

Moon Solitaire

Updated: Sep 25, 2020



Käru sobib vanemale, kes hindab ilusat disaini, meeldib lihtsus ja hea vedrustus (irw, kellele ei meeldiks). Selle käru kohta ma võikski oode kirjutama jääda. Suht fänn siinpool!


Andmed


  • Kaal: 14kg;

  • Kandevõime: 15kg;

  • Pakikorv: 5kg;

  • Seljatugi: 48cm;

  • Kaarvarju alla: 53cm;

  • Iste: 22cm;

  • Jalatugi 20cm (pikendatult: 25 );

  • Rataste vahe laius: 60cm;

  • Lükkesang max: 110cm;

  • Rattad: Ees 20cm täiskumm, taga 30cm vahuga täidetud täiskumm rattad EVA sisuga.


  • Korv: 2,5kg;

  • Pikkus: 80cm;

  • Laius: 32cm.


Käru saab osta nii komplektina kui ka jalutuskäruna. Kaasa jalutuskäruga tulevad universaalsed turvahälli adapterid ja vihmakile.


Plussid ja miinused


Plussiks on väga mugavad detailid nagu näiteks lükksanga pikendamine, jalatoe pikendamine ja seljatoe reguleerimine on täiega Joolzilt võetud, mis on kift. Ma pidevalt vingun, et teised firmad võiksid õppust võtta. Väga hea vedrustus!


Miinusteks loeks välja istme eemaldamise, mis on nii harjumatu, kui sa ei tea, siis ei mõtlegi välja. Üsna raske, et 14kg on päris korralik kaal kärul, samas lükates seda tunda ei ole.



Asume kohe asja juurde. Käru käib kokku vapse ulme kompaktseks. Käib kokku nii NSS kui ka SSS. Kokkupanek on väga huvitav, ma ei saa midagi teha, ma fännan väljakutsena kärude kokkupanekuid. Solitaire algajale ehk on arusaamatu, kuid tegelikult need kolm lüket käivad nii kergesti ja lihtsalt, et ei pane tähelegi. Lükkad istme ette (kui NSS kokku paned), lükkesanga alumisel poolel on mustad nupud vajutad nende peale ja keerad lükkesanga peale ning lükkad jalaga tagumised rattad ettepoole ja ongi koos (lisan allapoole tutvustava video).



Materjalid on nii mõnusad. Julgelt võin öelda, et üks mu lemmik materjale ja see muster muidugi. Herringbone murrab laineid kärumaailmas!


Rihmad on 5 punkt, kergelt lahti tehtavad ning suletavad. Teisel pildil on näha istmes on sala piilukas, vot seal vahel on riidest kang, umbes nagu Joggerite kokkupaneku süsteem. Tõmmates tuleb iste raami küljest lahti. See on täiega meh minu arvates. Ilmselt selletõttu, et ma pole harjunud. See täiesti midagi uut minu jaoks.



Kaarvari on lukuga pikendatav ning kaarvarjus asub korralik õhutusava. Nagu Lussolgi, siis riie hoiab ilusasti paigal, Lussol on rohkem tugevam see materjal, kui Solitairel.


Jalatuge saab pikendada (mille ma avastasin videolt, ise ei osanudki seda otsida ega leida). Viimasel ajal on üha populaarsemaks muutunud jalatoe või/ja seljatoe pikendused. Minu arust see väga super, et ta ei tee käru raskemaks, kuna pikenduse osa on riidest (vana Stokke puhul siis lihtsalt tühimik).


Käru käib täislamavaks, kuid võin kihla vedada, et ka selle käru puhul Moon soovitab alates 6ndast elukuust. Kuigi minu silm seletas täislamavat, siis jällegi, eks igal firmal oma arusaamad.



Pidur on plätu sõbralik, hästi kergelt käib peale ja maha. Pakikorv on väga vinge. Pakikorvi saab eemaldada ja kasutada teda korvina poes, samuti on ta pealt suletav, et asjad välja ei hüppaks.


Vedrustus on kärul üle mõistuse hea. Kärul on ees ja taga vedrustus ning ka raami keskel. Ma ei hakkaks seda käru Emmaljunga Deluxiga võrdlema.


Kärus istub mul 106cm laps, tegelikult võib öelda, et ta mahub sinna ära istuma nibin nabin.


Käru on võimalik osta Babyshopist (SIIT), Kasutades koodi strollerbeat, saad väikese soodustuse.

Postitus valminud koostöös Babyshopiga


446 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page