top of page
  • Writer's pictureMaris Altma

Icandy for Land Rover

Updated: Sep 25, 2020



Käru sobib perele, kes liigub nii linnas kui ka maal. Isad, kes Land Roverit fännavad, siis neile on see käru eriti põnev, kuna materjalid ja disain on sarnased, mis autol.


Plussid ja miinused


Plussideks on suur iste, pikk kaarvari , hea maastikuvõime ja suur pakikorv.


Miinusteks on raskemapoolsem kaal, ja kokku käib kahes tükis.


Andmed


  • Kaal: 13,8kg;

  • Kandevõime: 25kg;

  • Pakikorvi kandevõime: 10kg;

  • Seljatoe kõrgus: 52cm;

  • Kaarvarju alla: 60cm;

  • Iste: 20cm;

  • Jalatugi: 20cm;

  • Käru laius: 61cm;

  • Lükkesang: 95-105cm;

  • Lohuga iste (6+ kuud);

  • NSS/SSS;

  • Torkekindlad rehvid.


Käru on võimalik osta komplektina (SIIN): Raam, korv, istumisosa, istmepehmendus, soojakott ja beebitarvete kott.


Või 2in1 (SIIN): Raam, korv ja istumisosa.


Turvahälli adapterid ning tõstvad adapterid (nendega saab tõsta nii istet kui beebikorvi kõrgemale) ja vihmakile on mõlemal kaasas.



Iste käib mõlemas suunas ja on lohuga. Lohuga iste on sobilik, kui beebi suudab iseseisvalt istuda. Täislamava ja lohuga istme vahe on, et täislamav sobib alates sünnist. Lohuga istmele on võimalik osta beebisisu juurde. Lohuga istme eelis on selles, et iste jääb alati samaks, nii istuvas kui ka lamavas asendis, selletõttu kõige pikemad istmed, mis on NSS/SSS võimalusega on lohuga. Täislamava istmega kaotad jalatoe ülestõstmisega kuni 10cm, olenevalt kärust.


Iste on tal päris suur ja pildil on mul poiss umbes 104cm. Iste on Land Roveril sama mis Peachil ja Peach All Terrainil. Orange ja Lime istmed on veidi lühemad.



Kaarvari on SPF 50+ ja päris pikk, pidades vabalt vihma. Kui Icandy Peachil on võimalik üks paneel lukuga kinni tõmmata, siis Land Roveri mudelil seda ei ole. Kaarvarju peatses asub magnetiga õhutusava.



Pakikorv on üpris suur, kandevõimega 10kg. Pakikorv on suht lahtine, et sinna asju üksikult panna palju ei saa, kuid kaks toidukotti mahutab vabalt ära, ka mõne väiksema koera.


Kes ostavad komplektina käru, siis neil tuleb kaasa seljakott, mis mahub täpselt pakikovi. Ta käib pealt lahti, et saab kasutada väiksemate asjade hoiustamiseks.


Käru ei käi kokku ühes tükis, küll aga käib kokku väga kompaktseks kahes tükis, eriti raam. Kokku panek on iseenesest lihtne- tõsta iste pealt, lükkesanga keskel on nupp vajuta , lükka lükkesang sisse ja vajub ise alla. Pakikorvi keskel on sang, millest tõmbad käru kokku.

Seljatoe reguleerimine käib kangist. Sellist tüüpi seljatoe reguleerimine ei ole minu lemmik, kuna kui laps magab, tuleb istet tõsta, et nupu saaks alla vajutada.


Lükkesanga materjal on parim, mida katsunud olen. Ma ei tea mis see materjal on- kas nahk või selle imitatsioon aga käe all on ülimalt pehme. Üleüldse käru disain on üks ilusamaid koostöö omi, mida näinud olen.


Proovisin mis ma proovisin aga netist raske leida, mis on rataste materjal. Icandy ise on kirjutanud, et rattad on torkekindlad, mille ma ka üle killustiku sõites teada sain. Kuid mis materjaliga tegu on, jään vastuse võlgu.


Vedrustus ja manööverdus on kärul hea. Saab maastikul hakkama, vanalinnas ei olnud just parim temaga. Siiani vaid vanalinnas liikudes, liikusid enam-vähem hästi kolmerattalised kärud. Selles suhtes ta ikkagi õntsa käru ei ole, need on pigem ikka nelja mittepöörleva rattaga kärud. Kui nuriseda millegi üle, siis noka tõstmiseks on veidi jõudu vaja.


Iste on kärul pikk, mistõttu sobivad põhimõtteliselt kõik soojakotid ja pigem jalatoe juurest lühemad istmepehmendused, näiteks Bugaboo seatliner.


Käru on võimalik osta Babyshopi (SIIT) lehelt . Kasutades koodi strollerbeat, saad väikese soodustuse.


Postitus valminud koostöös Babyshopiga


392 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page