top of page
  • Writer's pictureMaris Altma

Icandy Peach All Terrain

Updated: Sep 25, 2020



Icandy Peach All Terrain on päris võimekas käru, mistõttu sobib ta perele, kes elab linnas või alevikus ja käib maal vanaemal külas. Temaga saab hakkama igal maastikul.


Plussid ja miinused


Plussideks on suur iste, neljast rattast võimalik teha kolm, hea vedrustus.


Miinusteks loeks, et ei käi ühes tükis kokku, seljatoe reguleerimine ei ole kõige mugavam, NSS lamavas on raskus liiga taga ja neljarattalisena võivad esirattad laperdama hakata, sama ei ole kolme rattaga juhtunud.


Andmed


  • Raam: 9,8kg;

  • Istumisosa: 3,7kg;

  • Beebikorv:3,5kg;

  • Kandevõime: 25kg;

  • Pakikorvi kandevõime: 10kg;

  • Seljatugi: 53cm;

  • Istumisosa: 24cm;

  • Jalatugi: 20cm;

  • Kaarvarju alla: 60cm;

  • Raam kokkupandult: 68x62,5x38cm;

  • 5 punkt rihmad;

  • Lohuga iste (6+ kuud);

  • teleskoop lükkesang;

  • NSS/SSS;

  • Torkekindlad rehvid.


Komplekti kuuluvad: Raam, istumisosa, vankrikorv, 2 esisilda, vihmakile ja turvahälli adapterid.


Käru on võimalik kasutada tandemina, kuid ainult neljarattalisena.


Esisild käib kärul ära ja võimalik käru teha kolmerattaliseks. Ma ise eelistan kolmerattalist, eriti Norras oli kolme rattaga mul palju mugavam liikuda. Eestis olen sõitnud nii kolme kui ka nelja rattalisena ja mõlematpidi on hea. Raskemal maastikul oli kolmerattalisega parem, et kaks esiratast keerasid väga konarlikul teel risti. Ilmselt fikseerides oleks parem liikuvus.


Käru käib kokku kahes tükis. Kui raam on üli kompaktne, siis istumisosa üle nuriseks veidi SAMAS ei nurise ka, kuna muidu ei mahuks minu 106cm pikkune laps sisse. Et emba kumba. Pika istmega tuleb arvestada, et võtavad rohkem ruumi. Aga raam on ülimalt kompaktne kokkupandult. Täiesti sobilik turvahälli ratasteks, eriti selle über suure pakikorviga. Kokku ja lahti käib ülimalt kergelt. Võimalik panna raam ühe käega kokku, kuid ühe käega autosse teda ei tõsta.


Pakikorv on päris suur ja kannatab 10 kg raskust. Kuna ma olen jala liikuja, siis reaalselt on hea poes käia suure pakikorviga käruga. Eriti, kui iseteeninduses maksan, siis piiksuta läbi, pane kotti käru alla, maksa ja kao. Ma ütleks, et NSS on mugavam suurt kotti pakikorvi panna.


Rattad ja vedrustus kärul on väga head. Ütleks, et peaaegu uue Trailziga võrdväärne. Vedrustus on sama kuid Trailzil on õhkkummid, mis siiski teevad sõidu pehmemaks, kui sa just kumme liiga täis ei pumpa. Rattad on torkekindlad, sai sõidetud üle liiva, killustiku ja suurte kivide. 


Raam on nõtke, mistõttu saab teda kasutada kussutamiseks, küljelt küljele. Et on kärusid mis lainetavad üles alla ja on kärusid, mille vedrustus on pigem nõtkes raamis ehk küljelt küljele.



Kaarvari on üpris pikk, vähemalt päike silma pole kordagi paistnud. Kaarvarju saab veidi ülespoole liigutada, mille avastasin puht juhuslikult. Ülimalt meeldib õhutusava kaarvarjus. Omamoodi aga väga praktiline, kuna sellised piiluava stiilis kipuvad tuulega lappama. Kaarvarjus puudub piiluava, et see õhutusava ongi ainukene n.ö ava .



 Iste on mahukas ja pikk. Alguses nurisesin turvarihmade üle, kuid nüüd pean tunnistama, et üks väheseid, millel saab üle õlgade panna 106cm lapsega, kui soojakott on istmes. Seljatugi on osaliselt meshi taolisest materjalist. Ütleme nii, et kuuma ilmaga ta higistamist ära ei hoia kuid mingil määral ikka aitab. 


Seljatoe tagumises osas on kaks taskut, suurem ja ees võrgust väiksem. Kannan seal võrgust kotte, kus oma puu- ja juurvilju sisse panen. Raske on tulevikus teiste kärudega, nii harjunud selle taskuga.


 Minu 106cm ja 18 kg laps mahub mugavalt kärusse ning manööverdust lapse kaal väga ei muuda. Poisil on mugav istuda ja magada seal. Jällegi mis mulle lohuga istmete puhul ei meelde, on see täiesti püstine asend. Mul laps Stokke Trailzis pidevalt hüsteeritses, et kukub välja, seega kasutan üks nõks rohkem lamavana käru juba algusest peale.


Isiklikult on see käru minu top 5 lemmikute jalutuskärude seas. Meeldib, et saan kasutada nii kolme- kui ka neljarattalisena teda. Kui perelisa tuleb, saab kasutada tandemina. Istmed on päris pikad ja mahutavad pika lapse sisse. Vedrustus on vinge ja korralik maastur on ta ikka.


Kui nüüd veits nalja visata, siis käru toon on misiganes soovid, et ta oleks. Paberil on kirjas  ''Forest'', reaalsuses on ta rohekas pruun, vahest ka  khaki roheline ja piltidel tihtipeale must või tumehall.  Ühesõnaga METS on selle tooni kohta päris täpne tooni kirjeldus :D


Käru on võimalik osta Babyshopist (SIIT). Kasutades koodi strollerbeat, saad väikese soodustuse.



 Postitus valminud koostöös Babyshopiga

688 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page