top of page
  • Writer's pictureMaris Altma

CBX Leotie Pure

Updated: Sep 25, 2020


Käru on sobilik perele, kellel vaja üsna kompaktset ja kerget käru, kellel on kodus ruuminappus, kelle eelarve on piiratud või lihtsalt ei soovi käru alla palju raha panna.


Andmed


Istumisosaga


  • Kaal: 11,2kg;

  • Kandevõime: 15kg;

  • Seljatugi: 47cm;

  • Kaarvarju alla: 57cm;

  • Iste: 21cm;

  • Jalatugi: 22cm;

  • Istme laius: 29cm;

  • Lükkesang: 93-110cm;

  • Lohuga iste;

  • Kokkupandult: 41x65x106cm.


Beebikorviga


  • Kaal: 12kg;

  • Kandevõime: 9kg;

  • Korvi pikkus: 73cm;

  • Laius: 30cm.


Komplektis on raam, lohuga iste, beebikorv, vihmakile ja turvahälli adapterid.


Plussid ja miinused


Plussideks on ruumikas iste, väga lihtne kokkupanek ja hea vedrustus.


Miinusteks halb lükkesanga materjal, lühemapoolsem kaarvari ja turvakaart eemaldades on vaja tugevalt nupule suruda.



See käru tegelikult üllatas mind positiivselt. Mul ei olnud tema suhtes mitte mingisuguseid ootusi, kuid võta näpust. Hinna ja kvaliteedi suhe on täielikult paigas.


Tagasi vaadates beebiaega, mäletan, et soovisin, et beebikorv käiks kompaktsemaks. Mis mulle ehk Leotie juures kõige rohkem meeldib, on võimalus beebikorv kokku lükata. Kui avada korvi mõlematest otsadest lukud, siis madratsi all on metallist nagad, mille küljes on rihmad. Neist tõmmates vajub korv kokku.




Käru käib kokku imelihtsalt. Kes on kursus Uppababy stiilis käru kokkupanekuga, siis täpselt nii ta kokku käib. Lükkesanga reguleerimis nuppude all on valged nagad, mida üles tõmmates ja samal ajal käru alla vajutades, ta kokku läheb. Kui soov on käru kompaktsemalt kokku panna, saab istme eemaldada.


Iste käib mõlemas suunas ja tal on kolm asendit. Istumisosa on lohuga, mis tähendab, et laps peab oskama ise istuda, et ta võiks seal istmes olla. Teisalt müügil on väga palju beebisisusid lohuga istmetele ja üldiselt nad kõik üksteisele sobivad.


Rihmad on sama süsteemiga nagu Cybexi ja Thule kärudel, et külgmised rihmad on ühes ülemistega. Soojakottidest rääkida, siis mugavamalt saad vaadata kotte, mis on loodud kohe spets selliste rihmade jaoks, näiteks Bugaboo, Cybex ja Voksi Explorer. Muidu saab ülemised rihmad harutada lahti külgmistest ja kott külge ajada. Kaarvari on pikendatav ning mitte pikendatavas osas asub piiluava.


Leotie pakikorv on päris suur. Turvahälli ratasteks sobib ta ideaalselt, mahutades ikka korralikult tavaari sinna. Üks minu kiiks on, et lähen kohe poodi ostlema temaga, kuna paljud emad eelistavad liikuda jala, siis tihtipeale käiakse ka poes käruga. Seega ma leian, et üks korralik käru peaks mahutama vähemalt ühe keskmise poekoti ära.


Rataste materjalist ma ei oska rääkida, kammisin küll kõik interneti pimedad nurgad läbi, kuid ei leidnud miskit. Seega puht kogemuse põhjal ütlen, et mulle tundub, siin on tegu EVA ratastega, mis on töödeldud kummiga või on kummisegu. Täkkeid ratastesse igatahes ei tekkinud, kui killustikul ja liivasel teel liikusin.


Vedrustus on kärul hea, arvestades tema kaalu. Manööverdus üllatas mind positiivselt. Olen päris andestav kärude suhtes, kuna mul poiss kaalu poolest on mõndade kärude puhul kaalupiirangust üle või piiri peal, mistõttu muutub käru manööverdus mitte kõige paremaks. Kuid Leotie manööverdas ideaalselt ühe käega.



Pean tõdema, et ma ei uskunud elu ilmas, et mul poiss sinna istmesse mahub ja kujutate ette mu šokki, kui poiss sinna täiesti vabalt ära mahtus. Poeg on mul 111 cm pikk. Tõsi, et magamisasendis ei taha tal pea ära mahtuda, kuna istme ülemises osas on pehmendus.


Kokkuvõtteks ütleks, et tegemist on päris hea linnakäruga. Temaga on linnaoludes mugav liigelda, seenele selle käruga ilmselgelt ei roniks. Mulle endale käru juures meeldis kõige enam üli lihtne kokkupanek ja mahukas pakikorv.


Käru on võimalik osta Britton (SIIN) kodulehelt. Valida saab kolme värvitooni vahel- sinine, hall ja punane. Isiklikult meeldis hall kõige rohkem, julgematele on punane.


Postitus valminud koostöös Brittoniga




725 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page