top of page
  • Writer's pictureMaris Altma

Icandy Peach

Updated: Sep 25, 2020



Icandy Peach sobib vanemale, kes elab linnas, eelistab käru juures disaini ja kompaktsust. Sobib ideaalselt turvahälli ratasteks ning iste on piisavalt suur, et käru võimalik kasutada, kuniks laps enam kärus olla ei soovi. Käru on võimalik teha tandemiks, mis pikendab veelgi kasutusaega.

Plussid ja miinused

Kärul on mitmeid plusse. Alustades heast vedrustusest, disainist ei hakka rääkimagi. Minimalistlik, mis mulle just meeldib. Materjalid on meeletult mõnusad. Iste on väga pikk, mahutab vabalt minu 104cm lapse ära koos soojakotiga. Kokkupanek on väga lihtne.

Miinusteks võiks lugeda selle, et ei käi ühes tükis kokku, turvarihmade süsteem pole just mu lemmik ja istme kalde muutmine vajab erilist ''nõksu''.

Andmed

  • Kaal: 12 kg;

  • Kandevõime: 25kg;

  • Pakikorvi kandevõime: 10kg;

  • Beebikorv: 3,1kg;

  • Istme kogupikkus: 95cm;

  • Seljatugi 52cm (kaarvarju alla 60cm);

  • Istumisosa: 23cm;

  • Jalatugi: 20cm;

  • Lükkesang: 95-105 cm;

  • Tagumiste rataste laius: 61cm;

  • Käru kokkupandult: 70x61x28cm;

  • Iste sobilik alates 6ndast elukuust;

  • NSS/SSS;

  • Kandevõime tandemina: 15kg per iste.

Käru tuleb 2in1 ehk raam, iste, beebikorv, vihmakile, turvahälli adapterid ning tõstvad adapterid (nendega saab tõsta nii istet kui beebikorvi kõrgemale).

Kui rääkida Icandyst üldiselt, siis nad on teinud 2018 aastal kõikide kärudega kannapöörde. Istmed on tehtud pikemaks ja laiemaks. Kaarvari tõstetud kõrgemale ja on pikem. Pakikorvi on muudetud, värvivalikutega on tagasi tõmmatud ja materjalid kvaliteetsemad.

Mudelid on neil järgmised:

  • Icandy Orange (tandem);

  • Icandy Peach (tandem, SIIN);

  • Icandy Peach All Terrain (SIIN);

  • Icandy Raspberry (kergkäru, SIIN) ;

  • uus mudel Icandy Lime (sisse integreeritud seisulaud, nagu Orangel);

Koostöö käru Icandy for Land Rover (SIIN) ja selle aasta disainerite kollektsioonist on Icandy Peach Cerium (SIIN).

Eelmisel aastal tuli välja uuenenud Peach ja pean tunnistama, et välimus on kordades parem ja kuigi ma pole suur chrome raami fänn, siis see tume raam (phantom) on ilus. Uuel mudelil on kaarvari pikem, iste laiem ja suurem. Raame saab valida kolme erineva tooni vahel: Chrome, Phantom ja Satin. Esimene on läikiv, teine tume ja kolmas matt raam.

Mis seal salata, minu blogi lugejad teavad, et kollane värv on minu suurim nõrkus ja kui ma nägin Peachi uut tooni- Nectar (SIIN)! Püha Maria ja kolm kuningat kui ilus!


Icandy Peach ja Icandy Peach All Terrain (SIIN) on siis nagu justkui sama mudel, kuid samas ka mitte. All terraini ostes, saad suurte maastiku ratastega käru ja esisilla ühe rattaga ehk neljarattalisest kärust saab teha kolmerattalise. Käru on kasutatav tandemina.

Tagasi nüüd tavalise Peachi juurde, mida mina testisin. Peachi iste on väga korralik. Minu 104cm laps mahtus sinna ilusasti ära nii soojakoti kui ka talvekombekaga. Kui laps on üle 100cm, siis soovitan kindlasti vaadata, et seljatugi oleks miinimum 50cm ja kaarvarju alla peaks olema 60cm, siis mahub üle meetrine laps ära.



Iste käib Peachil nii NSS kui ka SSS, jalatugi on reguleeritav ja esirattad lukustatavad. Kaarvari on pikendatav lukuga, mis mulle meeldib, kuna siis ei teki seda kaarvarju hunnikut sinna ülesse. Tuleb meeles pidada, et iste on lohuga, mis tähendab, et sinna võib panna lapse, kes suudab iseseisvalt istuda. On muidu Uppababyl (babyshop.com, jollyroom,fi, lekmer.fi lehel näiteks peaks olema) müügis beebisisu, mis peaks sobima põhimõtteliselt kõikidesse lohuga istmetesse. Sel juhul võib beebi panna lohuga istmesse.



Seljatoe reguleerimine on nagu ikka nende kangidega. See eriline 'nõks', mida vaja teha, et kallet muuta. Sama probleem on ka näiteks Emmaljunga NXT mudelitel ja ilmselt enamustel nende kangidega seljatugede muutmise süsteemil. Maailma lõpp pole aga vajab harjutamist, eriti neil (nagu mul), kellel on olnud kes teab palju kärusid nöörisüsteemiga.


Käru käib kokku kahes osas, kuid õnneks kõik on teostatav lausa ühe käega. Selles suhtes iste tuleb kusagile ära tõsta aga raami saab täiesti vabalt ühe käega kokku panna ning seda on mega lihtne teha. Lükka lükkesang sisse ning see vajub automaatselt alla (umbes sarnase süsteemiga nagu Balios S ), pakikorvi keskel on õlarihm, millest tõmmates käru läheb pooleks (Sama süsteem on näiteks TFK kärudel). Ühesõnaga käru käib kokku kahe liigutusega.




Detailidest rääkides, siis kaarvarjus on magnetiga õhutusava. Istme seljatoes on lukuga kaks taskut, suurem mähkme, rahakoti või lisariiete jaoks ning väiksem võtmete või telefoni jaoks. Läbimõeldud värk, eriti neile vanematele, kes ei soovi kaasas tassida suurt kotti, Turvarihmad on super mõnusast materjalist. Nagu Joolzil, pehmed ja libisevad imeliselt. Aga need plastik konksud on nagu ugh mitte minu teema, see puhtalt minu enda ving. Ma 5 punkt rihmade fänn, kus iga ots käib eraldi pesasse. Samas nendega pusserdama ei pea nagu Priami või Thule rihmadega, et selle plastik osa saab libistada selle konksu küljest ära sekundiga.


Käru saab lumes hakkama hästi. Temaga linnast välja katsetama metsavahele ei läheks, kuid linnas elavale inimesele on ta täiesti piisav. Mulle meeldib, et käru on kergesti manööverdatav, lihtne. Rattad on mingisugusest kes teab vahtkummist (?), mis on torkekindlad. Ma kohe ronisin nimme Peetris killustiku tee peale ja tõepoolest tuleb tunnistada, et ei ühtki täket. Rattad ei kolise. Raam ei kriimustu, selles suhtes noaga ma talle kallale ei läinud aga kriime autosse ja autost eemaldamisel ei täheldanud.


Käru on võimalik osta Babyshop.ee-st (SIIN). Kasutades koodi strollerbeat, saad väikese soodustuse.

Postitus valminud koostöös Babyshopiga

M.A

368 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page