top of page
  • Writer's pictureMaris Altma

Keenz Air Plus 2.0

Updated: Sep 25, 2020


Keenz on üks väga mitmekülgne kergkäru, mistõttu sobib kasutamiseks kõigile. Eriti, kui sul kodus on lemmikloom, keda saab vajadusel pakikorvi panna, isegi jänese saab sisse panna, kuna pakikorvil on pikem võrgust osa, mida saab seljatoe külge kinnitada.


Andmed


  • Kaal: 6,3 kg;

  • Kandevõime: 30kg;

  • Pakikorvi kandevõime: 30kg;

  • Lükkesanga kandevõime: 7kg;

  • Istumisosa ja pakikorv kombineerituna: 50kg;

  • Seljatugi: 41cm;

  • Kaarvarju alla: 59cm;

  • Istumisosa: 21cm;

  • Jalatugi: 18cm;

  • Lükkesaga kõrgus: 100cm;

  • Kokkupanduna: 56x43x24cm (ilma ratasteta);

  • Täislamav iste;

  • 5 punkt rihmad.

Komplektis: turvakaar, topsihoidja, beebisisu, transpordikott ja putukavõrk.


Plussid ja miinused


Plussideks on pikk kaarvari, suur pakikorvi mahutavus ja nahksed detailid.


Miinusteks , rataste materjal ja ei sobi väga pikale inimesele .


Keenz jäi mulle silma juba eelmisel aastal Kölni messil. Tegemist on üsna unikaalse kergkäruga, kuna nii istme kui ka pakikorvi kandevõimed on meeletult suured. Üljuhul kärufirmad rõhku pakikorvi kandvõimele ei pane, kuid Keenzi idee, et saad oma lemmiklooma kaasa võtta, just ennekõike koera, on nii kift. Paljudes riikides võib kaubanduskeskustesse minna koeraga, kuid koer peab olema kandevahendis ehk kaasaskantavas puuris või käekotis.


Hästi läbimõeldud pakikorv, mahutades kuni 30kg. Olgu see kas lemmikloom või toidukaup. Nimelt on pikendatav osa, mis kinnitub seljatoe külge, see hoiab ära olukorra, kus lemmikloom liikumise pealt otsustab välja hüpatada. Alumises osas on lukuga ava, kust saab oma lemmiku välja lasta. Teisalt, kui kasutad toiduasjade jaoks pakikorvi, on samuti kinnitus süsteem on hea, eriti kui pakikorv on triiki asju täis ja tekib oht, et need välja kukuks sealt.


Netist kahjuks ei leidnud, mis rataste materjaliga tegu on, kuid mulle endale tundub, et tegemist on vahtkummiga. Konkreetselt killustikul sõites, tekivad täkked sisse. Samas sõites kruusateel, seda ei juhtunud.


Vedrustus on sellise pisikese käru kohta üpris hea. Tuleb arvestada, et tegemist on pisikese kergkäruga, mis sobib mõõtudelt käsipagasisse, seega mingisugust elumuutvat hetke siit oodata pole mõtet. Aga niipalju, kui ma liikusin temaga erinevatel maastikel, sain täiesti vabalt ja mugavalt hakkama. Täitsa killustikul sõites oli ebameeldiv aga sinna väga vabatahtlikult ei läheks nende pisikeste kärudega.


Käru on kasutatav sünnist alates, kuna tal on täislamav asend. Kaarvari on pikendatav. Minu arust kaarvari on juba üsna pikk ja pikendatuna on ta veel eriti pikk. Kui sa oled väga pikka kasvu inimene, siis ilmselt lööd jalad vastu pulka ära. Mul mees 181 ja seda ei juhtunud, kuid pakun, et seal 185+ võib ette tulla, et jalg käib vastu.



Õhutusavasid on kärul küllaga, kaarvarju piiluava on võrgust, kaarvarju pikendatav osa on võrgust ja seljatoel on võrgust osa. Selle peal asuvas riides on tasku, kuhu mahub vabalt telefon ja rahakott. Täiesti ideaalne käru suvel, kui ilmad liiga kuumad.


Käru käib kokku üli lihtsalt ja seda saab teha vabalt ühe käega. Kui rattad eemaldada, on käru käsipagasi mõõtudes. Jalatoe üles tõstes, tuleb sealt seest välja väike metallist käepide, millest saab käru enda järel vedada nagu käsipagasit.


Kokkuvõttes on tegemist väga ägeda ja mitmekülgse kergkäruga. Võimalus transportida lemmiklooma. Pakikorv, mis mahutab terve külmkapi sisu, või soov reisida ja kasutada võimalust võtta käru käsipagasina lennuki salongi.


Käru on hetkel Babyshopis sooduses ja kasutades Strollerbeat koodi, saad lisaks 5% alla.


Postitus valminud koostöös Babyshopiga

683 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page