top of page
  • Writer's pictureMaris Altma

Käruga Lottemaale



Mul ei olnud Lottemaale minnes õrna aimugi, mis mind ees ootab. Tunnistan, et olin laisk ja jäi tegemata eeltöö, minnes täitsa pimesi. Võtsin kaasa väikese kergkäru, kuna duh kerge ju minna pisikese käruga kusagile teemaparki? Täitsa piinlik aga ma ei vaadanud isegi netist, milline see välja näeb. Kui sõbranna poleks öelnud palju see maksab, oleks ma sellest kohapeal teada saanud.


Tulemus oli päris huvitav, võiks mainida. Need kes oma käruvalikutega veits puusse panid, kas teadlikult või kogemata, sõitsid üle juurikate käruga, mis võis olla muidu päris hea ja mugav, nagu näiteks Icandy Raspberry, Bugaboo Bee5 või Cybex Mios, kuid sellisel teel kõlas nagu vanaraua kokkutulekuna.


Loen ette viis käru mis mulle seal silma jäi ja kiidan vanemaid käru valikuga.


1. Bugaboo Donkey Duo



2. Bumbleride Indie




3. Emmaljunga NXT90



4. Baby Jogger City Elite


5. Mountain Buggy Duet


Need kärud jäid mulle teemapargis silma ja sõitsid vaikides üle küngaste. Selles suhtes ma ise olen väga chill ema ja ei loe amorte, et need maailmas kõige tähtsamad asjad käru juures olema peaksid KUID minu jaoks on tähtis, et käru ei logiseks ja koliseks, sest veits piinlik ringi liikuda käruga, mis kõlab nagu väga halvasti välja kukkunud orkester.


Kindlasti kärul võiks olla üks korralik pakikorv, kuna sinna vaja mahutada toit, vesi, vahetusriided ja kõikide ujumisasjad. Kui on väike beebi, siis talle veel igast pudeleid, mänguasju ja hunnik mähkmeid. Soovitan oma isiklikud asjad panna pisikesse seljakotti, kuna majadesse sisse kärudega ei saa ega pole mõtet minna. Mina isiklikult jätsin rahakoti käru organisaatorisse, telefoni viskasin tagatasku, sest paneks pead sügama, kui seal mingi pere viskaks pea sada eurot selle eest, et saaks hakata varastama?


Minu poisil oli seal meeletult põnev. Kindlasti soovitan kõigil minna perega ja minge kohe avamise hetkeks, sest reaalselt kuus tundi läks, et lapsel oleks täiesti siiber ärkvel olekust ja silmad jooksid kuklasse väsimusest.


Vanematele edu, lõõmava päikese käes surra seal. Ma loll, mütsi ei võtnud ja sain päikesepiste. Seega üks korralik müts, mitu liitrit vett ja hea käru, et oleks mugav ringi liikuda.





1,058 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page