top of page
  • Writer's pictureMaris Altma

Skip Hop Duo Signature Mähkmekott

Updated: Sep 25, 2020


See mähkmekott jäi mulle kohe silma oma ilusa disainiga. Ma esialgu ei suutnud ära otsustada, millise neist valida, kuna ühe disain oli lihtsalt täiesti ajuvabalt ilus ning teise värvitoon sobitub paremini kokku kärudega ning Voksi City soojakotiga.



Lõpuks tegin otsuse võtta halli tooni, kuna ta lihtsalt sobitub paremini kokku. Koti puhul meeldib mulle kindlasti see, et on olemas õlapehmendus, mis on konkreetselt pehmendus, mitte niisama ilus asi. Kotiga kaasa tuleb ainult mähkimisalus mis on piisava pehmendusega- ta ei ole liiga õhuke, et lapsel ebamugav oleks, kuid ta ei ole ka näiteks nii pehme kui Emmaljunga need uued mähkimisalused, mis minu arvates liiga ruumikad.



Koti tagumisel küljel on sahtel täpselt mähkimisaluse ja kusagil kahe mähkme jaoks. Ise panen kõik mähkmed ja märjad salvrätikud eesolevasse lukuga sahtlisse. Need kaks väiksemat sahtlit ees on magnetiga ning nendesse olen pannud näiteks kätekreemi, hanerasva (kui õues olid külmakraadid, siis sai poisile põskedele pandud), akupanga jne. Sellised pudi padi tarbeesemed. Koti külgedel on võrguga kaks ava, kuhu on võimalik panna joogitopsid/ veepudelid.

Mis mulle veel selle koti juures väga meeldib on võimalus n.ö peita oma isiklikud asjad ära, ilma, et kättesaamine liiga keeruline oleks. Rahakott sinna ei mahu aga telefon, võtmed, sularaha, pass jne. mahuvad ilusasti. Koti sees on veel tagumises osas kaks suuremat sahtlit, kuhu mina olen pannud kas poisi lisariideid või muid tarbeid. Kott kinnitub spetsiaalsete rihmadega käru sanga külge ning sobib absoluutselt kõikide kärudega.

See kott ei ole väga suur, seega sinna ei mahu teab mis palju asju ära. Ehk kui sul on kaks väikest last, siis ilmselt ma ei soovitaks seda esimesena. Igapäevaselt jah- reisimiseks kindlasti mitte.

Juurde ostsin Skip Hop termoskoti, kuhu käib poisi toit sisse. Seda kasutan igapäevaselt kui kodust välja lähen. Mahub ta ilusasti mähkmekotti ära. Termoskoti juures meeldib see, et sanga on võimalik klambriga avada ja näiteks käru lükkesanga külge riputada, et kiirelt haarata lapse snäkid või tuubikad. Ka saab selle riputada koti külge sama põhimõttega, kui kott on liialt täis asju ja ei mahu ära. Ise olen teda riputanud ka oma seljakoti külge, kui laps kandekotis olnud.

Termoskoti sees on üks väiksem osa võrguga, kus oli geelkott, mida saab külmutuses kusagil 4h hoida ning tagasi kotti panna, et jahedas hoiaks seest. Ise seda veel kasutanud ei ole, ilmselt pikkadel reisidel ehk oleks mõtekas.

Kotti mahub ära kuus Avent säilitustopsikut ehk 6x 180ml toitu pluss võrgu taha üks tuubikas ka (toodud näitena palju ma suutsin sinna sisse ära mahutada).



Kui mainida midagi negatiivset koti kohta, siis ehk mahutavus ongi ainukene. Esialgselt oli mul suurem kott olemas, kuid kuna laps piisavalt suur ning ei ole vaja tervet elu kaasas kanda, siis minu jaoks see täiesti sobib. Skip Hopil on veel mitmeid erinevaid mähkmekotte (SIIN). On ka veel suuremaid, kuhu mahub rohkem sisse ja mis on mõeldud kahele lapsele.

Selle koti hind uuena on 799nok ehk 89€. Juurde ostsin termoskoti, mis maksis 199nok ehk 22€.

Plaanisin juurde osta organiseerija samas toonis, mis kott. Hinnaks sellel 299nok ehk 33€. Kätte sain, siis ei olnud ikka ta minu jaoks, kuna liigun palju ringi ja meie kliimas vihm on igapäevane, siis ei tasunud kuidagi ära. Selle asemele ostsin Bugaboo Organizeri ja olen väga rahul.

Kotti olen kasutanud mitu kuud ning olen väga rahul oma ostuga.


M.A

96 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page