top of page
  • Writer's pictureMaris Altma

Jetkids Bedbox


Norrakad tulid välja päris kifti leiutisega lastele. Ta on nagu Trunki aga parem. Nimelt saab ta muuta voodiks lennukis lastele. Sinna mahub umbes 20L. Põhimõtteliselt madrats sees, siis pool kohvrit on vaba, sinna mahutasin lapse snäkid, toidu, jope, teki, enda salli ja mõned mänguasjad ära. Selles suhtes kohver on päris suur seest, mistõttu madrast ja pehmendused väga palju ruumi ei võta.


Andmed:

  • kaal: 3kg;

  • mõõdud: 46x20x36;

  • mahutavus: 20L;

  • sobilik: 2-7 aastastele lastele (turvaline lapsel ise ringi sellega sõita alates 95cm, jalad ulatuvad maha).

Mis tuleb kohvriga kaasa?

  • Muidugi kohver ise;

  • madrats;

  • külgmised pehmendused;

  • kleepsud.

Ma uurisin veidi netis ringi ja leidsin, et on lennufirmasid, kes lubavad toote lennuki kabiini, kuid ei luba seda kasutada. Näiteks on keelatud kasutada Jetkidsi American Airlinesi lennuki pardal ja ühel korral ei ole lubatud Emiraatide lennukil kasutada, samas on jällegi teistel Emiraatide lennukites lubatud. Mäletan, et ühe Turkish Airlinesi peal meile öeldi, et seda ei tohi panna istme alla, et tuleb panna ta üles pakikorvi. Teistel lendudel lubati kohe see voodiks teha, juba enne õhkutõusu. Jetkids on ise ka öelnud, et nad teevad kõik endast oleneva, et kõik lennufirmad lubaksid salongis seda toodet kasutada.





Kuidas Bedbox töötab?

Kasutamine on väga lihtne. Videos oli näidatud, et pael millest tõmbad, tuleb panna ümber esimese istme toru. Ma ei tea mis ime lennukis seal videos perekond lendab aga reaalsuses ei ole võimalik selle pulga juurde pääseda, et rihm sinna ümber panna (kui tõesti istud esimeses klassis või lennuk on harukodselt laiade istme vahedega, milles ma veel lennanud ei ole). See on siis selleks, et kohver ei liiguks ringi.

Kohvril eemaldad pealmise osa ja paned pahupidi peale, millel on omakorda osa, mis libiseb ette ja tekitab siis n.ö voodi lapsele.

Seejärel läheb madrats peale nii, et need krõpsu osad jäävad istme peale, sinna külge käivad pehmendused. Ma ise panin pehmendused jalgade poole, sest lapsele ei meeldinud need külgedel. Magades eemaldasin nad üldse. Ilmselt need pehmendused toimivad lapsega, kes liigub unes palju ringi ja on oht, et lööb oma pea ära.

Muidu nende pehmenduste vahelt saab panna rihmad ja need saavad ka jääda peale, kui laps seal magab. Mul poisil tekk peal, aga muidu teki all on tal üle rindkere turvarihm. Lasin selle niivõrd lõdvaks, et see metall oli tema kõrval, mitte peal.

Miinused:

  • Pealmist osa on keeruline eemaldada ja tihtipeale takerdub kinni;

  • Pael (see pikem, millega tõmbad) tuleb klambri vahelt lahti ja pean seda mitmeid kordi tagasi panema;

  • Mõned lennufirmad ei luba toodet kasutada lennukis;

  • Väiksema lapsega nagu 2,5a on see lisapagas meile, kuna tema seda ei tassi. Pool ajast ta ikka veetis mul kandekotis ja mees kandis siis minu seljakotti, enda seljakotti ja Aroni kohvrit.

Samas plussid kaaluvad minu jaoks miinused üle ja pikamaa lendudel on ta asendamatu abivahend. Lapsele meeldis sellega ise ringi sõita lennujaamas ja kui ta liikus meie jaoks liiga aeglaselt, siis tõmbasin teda enda järel. Nüüd ta on piisavalt pikk, et mahub ise sellega ringi sõitma ja oskab tasakaalu hoida.

Jetkidsi saab Eestis katsuda ja osta Babyshopist. Kust saab antud toodet odavamalt? Seda ei saagi odavamalt kusagilt, vähemalt mina ei ole veel leidnud. Nad on küllaltki ranged oma toote müügiga, kuna ta on turul ainulaadne, seega see summa õigustab end igati ära. Kasutusaeg on 5 aastat.

Mina olen temaga väga rahul ja kindlasti plaanin kasutada nii kaua, kuniks mul kõik lapsed liiga vanad, et Jetkidsi kasutada.





M.A

142 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page