top of page
  • Writer's pictureMaris Altma

Külmad Ilmad Tulevad ja Meriinovill


Kuna laps alustas lasteaia teed, siis otsustasin tavaliste riiete asemel osta hunnik meriinoriideid. See oli ka üks lasteaia nõudeid, et vahetusriieteks meriino ja üldse meriinoriided.

Jällegi kurbusega teatama, et Reflex firma riided on vaid Norras saadaval Barnashusist. Kes kogemata eksib Norra, siis käige läbi ja ostke. Hea firma ja hea kvaliteet. 100% meriinovill.




Avastasin, et laps magab palju paremini meriinovilla riietes, siis soetasin talle ka tudukaid ja tõepoolest tuleb öelda, et magab rahulikumalt. Öösel on on meil aken ka lahti.

Firmad siis ülevalt alla loetuna:

Reflex, Name It ja Cubus




Mul väga vedas ja sain poisile soodukaga Lillelami meriinopüksid ka,muidu nende hind on naeruväärne ja järelturult ma ei osta midagi siit Norrast, enamus riided on ribadeks igate pidi.

Veel on eelmisest aastast alles Joha komplekt ja sel aastal ostsin juurde Name It komplekti ka. Joha kohapealt ei teagi, ta suht paras. Ilmselt kogu talve välja ei vea.



Lisaks on tal hunnik meriinosokke ja ostsin ka sukkpükse, kuid ma veel ei tea mis ma nende sukkpükstega teen, kõik aina seletavad, et neid läheb nii palju aga ma pole 2a jooksul veel ühte korda ka talle neid jalga pannud. Vot ei teagi, kas üldse neid siis alles hoida. Sokke läheb paremale ja vasakule.


Hindadest nii palju, et kaks paari meriinosokke maksab kusagil 15€, sukkpüksid oli pea 30€ , Name It ja Joha komplektid seal 45€ kusagil ja Reflex komplektid 40€. Tudukad olid seal samuti 30-40€ ringis ja Lillelam püksid sain soodukaga 20€.

Ma olen siin varasemalt ka kirjutanud meriinovillast ja olen selle suur fänn. Küll ise ma ei kannata villa oma kehal, siis lapsele sobib- õnneks! Meriinovill on neist kõige vähem sügelema ajav, ta on pehme ja mis pealmine ta on soojust reguleeriv ning sobib ideaalselt rahututest lastest, higistajatest lastest kuni AD lasteni.

Kindlasti peske villa riideid vastava villa programmiga 30c ja maksimum 400 tsentrifuugiga ning kasutage kui vähegi võimalust öko poest villa pesuvahendit. Materjal säilib paremini ning vill ei saa kahjustuda. Ärge pange masinat täis muid riideid, muidu võib vill välja venida.

Käsipesu villale ei sobi, läheb jube topiliseks ja kahtlaseks ära. Ta ikka vajab masinpesu, kuid peab olema nii nagu mul ülal pool toodud on, muu võib rebida puruks või välja venitada.

M.A

224 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page