top of page
  • Writer's pictureMaris Altma

Bugaboo Organizer

Updated: Jul 13, 2020




Üsna pea kui uus Bugaboo organisaator välja tuli, ostsin ta ära. Siiani mõtlen, et üks parimaid oste, mis teinud olen. Organisaatorit olen kasutanud iga päev ja ei oska paremat tahta.


Kellele sobib?


Sobib vanemale, kes ei soovi jalutuskäikudeks kaasa vedada suurt kotti. Sobib praktilisele vanemale, kes kannab kaasas vaid kriitiliselt vajalikke asju. On ideaalne reisimisel, kuna on väikene.


Plussid ja miinused?


Ta on kompaktne, omab mitmeid erinevaid panipaiku ja kannatab vihma. Enamus organisaatorid on kas klapiga või avatud pealt, kuid Bugaboo on lukuga, mis mulle väga meeldib.


Miinuseks võiks ainult lugeda takjakinnitust, mis näiteks koti eemaldamisel ning ära pannes, hõõrub vastu kotti ja materjal sellelt kohalt muutub putsuliseks. Kuna kinnituskohad on täpselt seal, kuhu ma oma käed panen, siis mu kindad jäävad tihipeale kinni .


Kusagil aasta tagasi oli kotis mul rohkem asju, nagu mähkmed, märjad lapid ja mähkimisalus, siis nüüd on seal vaid vahetusriided, salvrätikud ja hunnik erinevaid plaastreid, sest 3 aastane oskab kukkuda nii, et verd lahmab.


Pudeli jaoks on eraldi koht ka olemas, mida olen kasutanud pigem reisidel, küll igapäevaselt teeb koti liiga raskeks lükkesangal. Kotis sees on ka märge, et kotti võib max 1kg asju panna. See on turvalisuse tõttu, et käru ümber ei kukuks.


Bugaboo Organisaator sobib absoluutselt kõikide lükksangade külge, mis on ühes tükis. Sarvedega lükkesanga külge ei sobi. Ka Thule UG2 ja Mountain Buggy Terraini lükkensaga külge sobis, kus on käsipidurid.


Toone on organisaaoril kaks- grey melange ja blue melange. Koti hinnaks on 44,95€, mis on veidi krõbedapoolsem aga täiesti seda väärt.



305 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page