top of page
  • Writer's pictureMaris Altma

Mamas & Papas beebitarvete kott

Updated: Jul 13, 2020



Kellele sobib?


Sobib vanemale, kellel on suur käru, mille lükkesangale on lubatud beebitarvete kott panna, neile kellele meeldib palju asju kaasas kanda. Sobib ideaalselt reisimiseks, mahutades kõik vajaliku ära, mida lapsega lennukis vaja läheb.


Plussid ja miinused?


Plussideks on mitte üleliia palju panipaiku, et ära ei kaotaks, kus mis on, ilus välimus ja mugav õlarihm, mis ei sooni.


Miinusteks , et on suur igapäevaseks kasutamiseks ja puudub hoidev kuju ehk  vajub n.ö ''lössi''.


Mamas & Papas beebitarvete kott on päris suur. Temaga oli väga hea reisida, kuna mahutas tohutult asju. Kotiga kaasa tuli mähkimisalus, mis meeldis mulle tohutult, kuna on pisikene ja kompaktne ning pudelihoidja, mis hoiab pudeli soojas. Seda ma ei kasutanud, kuna pudelipiima andmise lõpetasin varakult ära ja ka siis kasutasin termost, mis hoidis vee soojana. 


Minu beebitarvete kott on Liberty Edition kollektsioonist, siiski teda Mamas and Papas käru lükkesangadele panna ei tohi. Ma ise olen arvestanud nii, et 1-1,5kg lükkesangal on okei, kuna Bugaboo Organizer on lubatud Bugaboo kärude lükkesangale, isegi Bee-l. Usun, et see kaal on okei muudel kärudel, mille lükkesangale ei ole lubatud beebitarvete kotti lisada.



Kotiga sai palju reisil käidud ja selleks ta minu arust kõige paremini sobiski. Kui Bugaboo Organizerit sai igapäevaselt kasutatud, siis Mamas& Papas kott  jäi vaid reisimiseks, kuna mahutas kõik vajaliku ja enamgi ära.


Väga ilus nägi kott Armadillo Flip XT Libery Edition käruga. Mingil ajal mul oli suur eufooria Liberty prindile ning impulssiivselt ostsin käru, koti ja istmekatte.


Minu teada enam ei toodeta Mamas & PapasLibery Edition tooteid, selletõttu on võimalik vaid järelturult kotti saada.


134 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page